COACHING EN TRAINING VOOR PARTICULIEREN, PROFESSIONALS EN MEDEWERKERS VAN BEDRIJVEN en ORGANISATIES

Mijn aanbod richt zich zowel op professionals van bedrijven en organisaties, ondernemers en particulieren. De trainingen en coaching kan op mijn eigen locatie plaatsvinden alsook incompany of een eigen gekozen locatie.

Bedrijven

Voor bedrijven verzorg ik training en coaching, zowel op individueel, team en organisatieniveau. Voor individuele medewerkers bied ik coaching waarbij de focus ligt op persoonlijke groei door het vergroten van zelfkennis en het herkennen van belemmerende patronen. Ook leer ik mensen beter om te gaan met veranderingen en het vinden van nieuwe vormen van zingeving.

Leidinggevenden vinden in mij een sparringspartner en coach die helpt de plek in te nemen als leidinggevende. Dit doe ik ook als assessor  op de Hogeschool Rotterdam Management en Leiderschap.

Trauma opvang na impactvolle gebeurtenissen

Ik heb jarenlange ervaring in het opvangen van medewerkers na traumatische gebeurtenissen. ook nu biedt ik ondersteuning na trauma, de verwerking ervan ter voorkoming van ptss.

Teams

Bij teams maak ik de onderstroom zichtbaar waardoor er effectieve en vitale samenwerkingsverbanden ontstaan. Ik ben systemisch opgeleid waardoor ik dynamieken in de onderstroom zichtbaar maak.Voor teamcoaching is het gebruikelijk eerst een intake te houden waarin de vraag wordt verduidelijkt. Individuele intakes met de teamleden en teamsessies zullen na de intake plaatsvinden. Ook de leidinggevende(n) worden betrokken in dit proces. Hierbij werk ik samen met de bewustzijnsfabriek

Organisatieniveau 

In organisaties geef ik trainingen en workshops gericht op het leren omgaan met stress en veranderingen.

Mindfulness

Diverse mindfulnesstrainingen behoren tot het aanbod. Waaronder de mindfulness based stress reductie en cognitieve therapie. Ook mindfulness en compassieproeverijen behoren tot de mogelijkheid. Er zijn 8- weekse, 4 -weekse programma’s. Hierbij werk ik samen met Angela Koolmees, psycholoog, secure based coach en mindfulnesstrainer.

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan!

Coaching en training 

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek, waarin we onderzoeken we of er een klik is en waarin we kijken wat de hulpvraag is. Is er een klik dan maken we verdere afspraken en voor bedrijven wordt er een offerte gemaakt.

De gesprekken vinden plaats op een door mij aangewezen locatie waar ik  praktijk houd of een in samenspraak uitgekozen locatie.

Het gesprek is een belangrijk onderdeel van het proces, maar we kunnen ook samen een wandeling maken. Daarnaast ga jezelf aan de slag met opdrachten.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek als je een vraag hebt over een van de volgende onderwerpen:

  • Je als professional jezelf verder wilt ontwikkelen
  • Moeite hebt met grenzen stellen, voor jezelf zorgen, angsten ervaart, moeite met uiten, jezelf isoleert, last hebt van negatieve gedachten
  • Een probleem hebt en wil onderzoeken middels systemisch coachen hoe deze terugvoert naar je familiesysteem
  • Hoe je om kunt gaan met diverse rollen in het leven
  • Het ervaren van klachten die door stress en burn -out zijn ontstaan en je weer ontspannen en vitaal wil worden en de balans wilt herstellen;
  • Zelfkennis wilt opdoen en je niet weet hoe je verder kan, beter om wil leren gaan met stressvolle situaties;
  • Geconfronteerd wordt met een traumatische gebeurtenis;
  • Ondersteuning  zoekt bij verzuim en reintegratie
  • Verandering van zingeving en ontdekken nieuwe loopbaanmogelijkheden;

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan!

Samenwerkingspartners

Voor teams en organisatie coaching werk ik samen met de bewustzijnsfabriek

Voor mindfulnesstrainingen en proeverijen werk ik samen met Angela Koolmees http://www.angelakoolmees.nl

Voor masterclasses en pitstops werk ik samen met https://www.dutchleaders.nl