INDIVIDUELE COACHING VOOR PARTICULIEREN EN MEDEWERKERS VAN BEDRIJVEN

Mijn aanbod richt zich zowel op medewerkers van bedrijven als op particulieren. De trainingen en coaching kan op mijn eigen locatie plaatsvinden alsook incompany.

Bedrijven

Voor bedrijven verzorg ik training en coaching, zowel op individueel, team en organisatieniveau. Voor individuele medewerkers biedt ik coaching waarbij de focus ligt op persoonlijke groei door het vergroten van zelfkennis, het reduceren van stress en burn-out klachten. Ook leer ik mensen beter om te gaan met veranderingen en het vinden van nieuwe vormen van zingeving.

Leidinggevenden vinden in mij een sparringspartner en coach die helpt de plek in te nemen als leidinggevende. Dit doe ik ook als assessor  op de Hogeschool Rotterdam Management en Leiderschap.

Trauma opvang na impactvolle gebeurtenissen

Teams

Bij teams maak ik de onderstroom zichtbaar waardoor er effectieve en vitale samenwerkingsverbanden ontstaan. Ik ben systemisch opgeleid waardoor ik dynamieken in de onderstroom zichtbaar maak.Voor teamcoaching is het gebruikelijk eerst een intake te houden waarin de vraag wordt verduidelijkt. Individuele intakes met de teamleden en teamsessies zullen na de intake plaatsvinden. Ook de leidinggevende(n) worden betrokken in dit proces. Hierbij werk ik samen met de bewustzijnsfabriek

Organisatieniveau 

In organisaties geef ik trainingen en workshops gericht op het leren omgaan met stress en veranderingen. Ook diverse mindfulnesstrainingen behoren tot het aanbod. Waaronder de mindfulness based stress reductie en cognitieve therapie. Ook mindfulnessproeverijen behoren tot de mogelijkheid.

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan!

Coaching en training voor Particulieren

Het eerste gesprek is het  kennismakingsgesprek, waarin we onderzoeken we of er een klik is. Zo ja, dan maken we een afspraak voor een intakegesprek waarin de hulpvraag en de te halen doelen worden vastgesteld. Vaak wordt dan ook duidelijk hoeveel gesprekken er nodig zijn om deze doelen te behalen.

De gesprekken vinden plaats op de locatie waar ik mijn praktijk heb in Vlaardingen.

Het gesprek is een belangrijk onderdeel van het proces, maar we kunnen ook samen een wandeling maken. Daarnaast ga jezelf aan de slag met opdrachten.

Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek als je een vraag hebt over een van de volgende onderwerpen:

  • Het ervaren van klachten die door stress en burn -out zijn ontstaan en je weer ontspannen en vitaal wil worden en de balans wilt herstellen;
  • Zelfkennis wilt opdoen en je niet weet hoe je verder kan, beter om wil leren gaan met stressvolle situaties;
  • Geconfronteerd wordt met een traumatische gebeurtenis;
  • Verandering van zingeving en ontdekken  nieuwe loopbaanmogelijkheden;

Vraag hier een gratis kennismakingsgesprek aan!

Samenwerkingspartners

Voor teams en organisatie coaching werk ik samen met de bewustzijnsfabriek

Voor mindfulnesstrainingen en proeverijen werk ik samen met Angela Koolmees http://www.angelakoolmees.nl

Voor masterclasses en pitstops werk ik samen met https://www.dutchleaders.nl