Het aanbod richt zich zowel op professionals en teams van organisaties als ondernemers en particulieren.

Individuele coaching voor particulieren, medewerkers en leidinggevenden

Individuele coaching is er voor iedereen, of je uit eigen initiatief komt, via je werkgever, zelf werkgever of leidinggevende bent. Op aanvraag vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarna er voor werkgevers een offerte wordt gemaakt voor het begeleidings- en leertraject. Dit kan eventueel ook online.

Leiderschapscoaching

Leidinggevenden vinden in mij een sparringspartner. We kijken samen naar het vraagstuk dat er ligt. Als leider is het belangrijk dat je jouw persoonlijkheid optimaal weet te hanteren. Leidinggevenden die naast hun deskundigheid, positie of macht kunnen terugvallen op zichzelf. Dit vraagt om introspectief en reflectief vermogen.

Leiderschap is onmisbaar in organisaties voor succes, resultaten, voorkomen van uitstroom en duurzame inzetbaarheid. Momenteel vindt er een verschuiving plaats van leidinggeven vanuit positionele macht en controle naar mensgericht leiderschap, leidinggeven vanuit het hart. Leiders die een cultuur neerzetten waarin medewerkers zich  gezien, gehoord en begrepen voelen. Leiders die bijdragen aan verbinding, betekenisvolle relaties, aandacht hebben voor zingeving en persoonlijke groei die zorgen voor behoudt van goede medewerkers en trekken deze ook aan.

Teamcoaching

Kenmerken van teams en groepen zijn dat ze met elkaar verantwoordelijk zijn een bijdrage te leveren aan het vervullen van de taak. Deze gezamenlijkheid vraagt om samenwerking, communicatie en verbinding. Soms zijn er verstoringen in de samenwerking en verliezen teams hun kernfunctie. Men werkt niet samen aan het verrichten van de taak, resultaten blijven uit en er zijn terugkerende problemen en conflicten.

Bij teams wordt er niet alleen naar de taak en het probleem gekeken maar wat eronder het probleem ligt. Hierdoor kan duurzame verandering plaatsvinden. Voor teamcoaching is het gebruikelijk eerst een intake te houden waarin de vraag wordt verduidelijkt. Soms blijkt uit de intake dat alleen een leiderschapscoaching al kan volstaan. Indien er sprake is van een teamcoaching vinden er individuele intakes met teamleden plaats waarna de teamsessies ingepland worden. Ook de leidinggevende(n) worden betrokken in dit proces. Bij een groot team of meerdere teams worden de sessies door mij met en een van mijn collega coaches/trainers begeleid. Op aanvraag vindt er een intake plaats waarna een offerte gemaakt voor het begeleidings-en leertraject.

Communicatietrainingen 

Communiceren kun je leren. We communiceren altijd ook als we niet communiceren. Wat gaat er toch veel mis. Verbaal en non-verbaal. Onze communicatie, hoe we ergens op reageren, komt ergens vandaan. Een belangrijk onderdeel van communiceren gaat over luisteren. Een training of workshop gebaseerd op en geïnspireerd door Socrates, geweldloze communicatie en compassie.

Mindfulness, Communicatie en ACT trainingen en workshops

Mindfulness ,Communicatie en acceptance en commitment trainingen en therapie behoren tot het aanbod. Waaronder de mindfulness based stress reduction, cognitieve therapie, mindfulness at work en acceptance en commitment therapie.

 

In deze trainingen en workshops leren medewerkers onder andere omgaan met moeilijke gedachten, gevoelens en emoties, beter focussen, leven en werken met bewuste aandacht, omgaan met stress, veranderingen en prikkels en depressie.  Lees hier meer over wat mindfulness is, de wetenschappelijke inzichten en effecten.

Workshops

Training in Vlaardingen
 • Trainingen & Workshops op maat, incompany en op externe locaties mogelijk

Individuele Coaching

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek en vaak ook het eerste coachgesprek. Hierin onderzoeken we of er een klik is en wat de hulpvraag is. Is er een klik en de leervraag duidelijk, dan maken we verdere afspraken. Voor organisaties wordt er een offerte gemaakt voor het gehele traject.

De gesprekken vinden plaats op een door mij aangewezen locatie waar ik praktijk houd of een in samenspraak uitgekozen locatie.

Maak een afspraak voor een gesprek een vraag hebt over een van de volgende onderwerpen:

De Hooizolder, coachruimte
 • Je jezelf verder wilt ontwikkelen
 • Lijden ervaart in leiderschap in plaats van leiden
 • Vragen over teamontwikkeling
 • Moeite met grenzen, voor jezelf zorgen, ervaren van angsten ervaart, moeite met uiten, jezelf isoleert, last hebt van negatieve gedachten
 • Een probleem hebt en deze wil onderzoeken
 • Hoe je om kunt gaan met diverse rollen in het leven
 • Het ervaren van depressieve gevoelens, stress of burn-out klachten
 • Zelfkennis wilt opdoen en je niet weet hoe je verder kan, beter om wil leren gaan met stressvolle situaties;
 • Geconfronteerd wordt met een traumatische gebeurtenis;
 • Ondersteuning zoekt bij verzuim en reintegratie
 • Verandering hebt van zingeving en ontdekken nieuwe loopbaanmogelijkheden;
 • Begeleiding wil bij rouw en verlies
 • Een workshop of training wil voor je team en of organisatie

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan!