Het aanbod richt zich zowel op professionals en teams van organisaties als ondernemers en particulieren.

Individuele coaching

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek, dit vindt telefonisch, online of live plaats. Hierin onderzoeken we of er een klik is en wat de hulpvraag is. Is er een klik en de leervraag duidelijk, dan maken we verdere afspraken en kan het traject starten. Voor organisaties wordt er een offerte gemaakt voor het gehele traject.

De gesprekken vinden plaats bij De Polderij of een in samenspraak uitgekozen locatie.

Leiderschapsontwikkeling

Leidinggevenden vinden in mij sparringspartner. We kijken samen naar het vraagstuk dat er ligt. Het doel is dat leidinggevenden hun persoonlijkheid optimaal weten te hanteren en in te zetten. Leidinggevenden die naast hun deskundigheid, positie of macht kunnen terugvallen op zichzelf. Dit vraagt om introspectief en reflectief vermogen. Als externe examinator ben ik betrokken bij examens Management & Leiderschap van de Hogeschool Rotterdam en bekend met nieuwe ontwikkelingen in het werkveld en onderwijs en leiderschapsvraagstukken van de wereld van ‘nu’.

Leiderschap is onmisbaar in organisaties voor succes, resultaten, samenwerking en werkplezier.  Er vindt een verschuiving plaats van leidinggeven vanuit positionele macht en controle naar mensgericht leidinggeven. Leiders die een cultuur neerzetten waarin medewerkers zich echt gezien, gehoord en begrepen voelen. Leiders die bijdragen aan verbinding, betekenisvolle relaties, aandacht hebben voor zingeving en persoonlijke groei zorgen voor minder verloop en verzuim en een fijne werksfeer .

Teamontwikkeling

Kenmerken van teams en groepen zijn dat ze met elkaar verantwoordelijk zijn een bijdrage te leveren aan het vervullen van de taak. Deze gezamenlijkheid vraagt om samenwerking, communicatie en verbinding. Soms zijn er verstoringen in de samenwerking en verliezen teams hun kernfunctie. Men werkt niet samen aan het verrichten van de taak, resultaten blijven uit en er zijn terugkerende problemen en conflicten.

Bij teams kijken we niet alleen naar de taak en het probleem maar wat eronder het probleem ligt zodat er duurzame verandering kan plaatsvinden. Voor teamontwikkeling is het gebruikelijk eerst een intake te houden waarin de vraag wordt verduidelijkt.  Op aanvraag vindt er een intake plaats waarna een offerte gemaakt voor het begeleidings-en leertraject.

1- Daagse Team Transitie Methode

Een speelse en gestructureerde methode die ervoor zorgt dat het team in beweging komt en aan de slag gaat. De methode daagt mensen uit om terug te gaan naar hun eigen talenten en hoe ze deze in kunnen zetten voor het grotere geheel. Vaardigheden als persoonlijk leiderschap, reflectie, stijlflexibiliteit en het geven en ontvangen van feedback worden gestimuleerd. Lees hier meer over de Team Transitie Methode.

Mindfulness en  trainingen en workshops

Mindfulness en acceptance en commitment trainingen en therapie behoren tot het aanbod. Waaronder de mindfulness based stress reduction, cognitieve therapie, mindfulness at work en acceptance en commitment therapie.

In deze trainingen en workshops leren medewerkers onder andere omgaan met moeilijke gedachten, gevoelens en emoties, beter focussen, leven en werken met bewuste aandacht, omgaan met stress, veranderingen en prikkels en depressie.  Lees hier meer over wat mindfulness is, de wetenschappelijke inzichten en effecten.

Leefstijlcoaching

Het aanbod is uitgebreid met leefstijlcoaching verzorgd door Sanne van der Moer van Solluna Leefstijlcoaching. Sanne is gecertificeerd leefstijlcoach. Samen verzorgen wij ook workshops en voorlichting op het gebied van mentale en fysieke gezondheid.

De gesprekken vinden plaats bij De Polderij of een in samenspraak uitgekozen locatie.

Maak een afspraak voor een gesprek als je als professional, leidinggevende of particulier een vraag hebt over een van de volgende onderwerpen:

De Hooizolder, coachruimte
 • Je als professional of particulier jezelf verder wilt ontwikkelen
 • De balans kwijt bent
 • Klachten ervaart ten gevolge van burn-out, chronische stress
 • Begeleiding wenst bij rouw en of depressieve klachten
 • Moeite hebt met grenzen stellen, voor jezelf zorgen, angsten ervaart, moeite met uiten, jezelf isoleert, last hebt van negatieve gedachten
 • Hoe je om kunt gaan met diverse rollen in het leven
 • Zelfkennis wilt opdoen en je niet weet hoe je verder kan, beter om wil leren gaan met stressvolle situaties;
 • Geconfronteerd bent met een traumatische gebeurtenis
 • Ondersteuning  zoekt bij verzuim en reintegratie
 • Verandering van zingeving hebt en nieuwe loopbaanmogelijkheden of mogelijkheden wilt ontdekken
 • Je Leiderschap wilt ontwikkelen en vaardigheden wilt opdoen in dynamieken en technieken
 • Teamontwikkelvragen
 • Workshops en trainingen op maat

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan!