Het aanbod richt zich zowel op professionals en teams van organisaties als ondernemers en particulieren.

Individuele coaching voor particulieren, medewerkers en leidinggevenden

Voor particulieren, professionals van organisaties en leiders verzorgen wij individuele coaching. Op aanvraag vindt er een kennismakingsgesprek plaats waarna er een offerte wordt gemaakt voor het begeleidings- en leertraject.

Leiderschapscoaching

Leidinggevenden vinden in mij en mijn collega’s een sparringspartner. We kijken samen naar het vraagstuk dat er ligt. We werken naar  leidinggevenden toe die hun persoonlijkheid optimaal weten te hanteren. Leidinggevenden die naast hun deskundigheid positie of macht kunnen terugvallen op zichzelf. Dit vraagt om introspectief en reflectief vermogen.

Leiderschap is onmisbaar in organisaties voor succes, resultaten en werkgeluk. Er vindt een verschuiving plaats van leidinggeven vanuit positionele macht en controle naar leidinggeven vanuit het hart. Leiders die een cultuur neerzetten waarin medewerkers zich echt gezien, gehoord en begrepen voelen. Leiders die bijdragen aan verbinding, betekenisvolle relaties, aandacht hebben voor zingeving en persoonlijke groei.

Teamcoaching

Kenmerken van teams en groepen zijn dat ze met elkaar verantwoordelijk zijn een bijdrage te leveren aan het vervullen van de taak. Deze gezamenlijkheid vraagt om samenwerking, communicatie en verbinding. Soms zijn er verstoringen in de samenwerking en verliezen teams hun kernfunctie. Men werkt niet samen aan het verrichten van de taak, resultaten blijven uit en er zijn terugkerende problemen en conflicten.

Bij teams kijken we niet alleen naar de taak en het probleem maar wat eronder het probleem ligt zodat er duurzame verandering kan plaatsvinden. Voor teamcoaching is het gebruikelijk eerst een intake te houden waarin de vraag wordt verduidelijkt. Individuele intakes met de teamleden en teamsessies zullen na de intake plaatsvinden. Ook de leidinggevende(n) worden betrokken in dit proces. Bij een groot team of meerdere teams in organisaties werk ik  samen met een van mijn teamleden. Op aanvraag vindt er een intake plaats waarna een offerte gemaakt voor het begeleidings-en leertraject.

1- Daagse Workshop leiderschap & Werkgeluk vanuit systemisch perspectief

Wat is de plek van werkgeluk in jou organisatie of team? Wat is de connectie met jouw leiderschap? Wat zijn de mogelijkheden om als leiders  te werken met de onderstroom? Creëer duidelijke communicatie, fijne veilige samenwerking, minder verzuim en meer vitaliteit vanuit jouw leiderschap.

Mindfulness en ACT trainingen en workshops NIEUW NU OOK ONLINE

Mindfulness en acceptance en commitment trainingen en therapie behoren tot het aanbod. Waaronder de mindfulness based stress reduction, cognitieve therapie, mindfulness at work en acceptance en commitment therapie.

In deze trainingen en workshops leren medewerkers onder andere omgaan met moeilijke gedachten, gevoelens en emoties, beter focussen, leven en werken met bewuste aandacht, omgaan met stress, veranderingen en prikkels en depressie.  Lees hier meer over wat mindfulness is, de wetenschappelijke inzichten en effecten.

Workshops

Mindfulnesstraining in Vlaardingen
 • Leiderschap & Werkgeluk vanuit systemisch perspectief
 • Mindfulness
 • Manage your stress
 • Workshops op maat, incompany en op externe locaties mogelijk

Individuele Coaching

Leefgoed de Olifant, workshop Leiderschap & Werkgeluk

Het eerste gesprek is het kennismakingsgesprek en vaak ook het eerste coachgesprek. Hierin onderzoeken  we of er een klik is en wat de hulpvraag is. Is er een klik en de leervraag duidelijk, dan maken we verdere afspraken. Voor organisaties wordt er een offerte gemaakt voor het gehele traject.

De gesprekken vinden plaats op een door mij aangewezen locatie waar ik praktijk houd of een in samenspraak uitgekozen locatie.

Maak een afspraak voor een gesprek als je als professional, leidinggevende of particulier een vraag hebt over een van de volgende onderwerpen:

De Hooizolder, coachruimte
 • Je als professional of particulier jezelf verder wilt ontwikkelen
 • Leiderschapsontwikkeling
 • Meer werkgeluk creëren als leider – organisatie
 • Vragen over teamontwikkeling
 • Moeite hebt met grenzen stellen, voor jezelf zorgen, angsten ervaart, moeite met uiten, jezelf isoleert, last hebt van negatieve gedachten
 • Een probleem hebt en wil onderzoeken middels systemisch coachen hoe deze terugvoert naar je familiesysteem
 • Hoe je om kunt gaan met diverse rollen in het leven
 • Het ervaren van klachten die door stress en burn -out zijn ontstaan en je weer ontspannen en vitaal wil worden en de balans wilt herstellen;
 • Zelfkennis wilt opdoen en je niet weet hoe je verder kan, beter om wil leren gaan met stressvolle situaties;
 • Geconfronteerd wordt met een traumatische gebeurtenis;
 • Ondersteuning  zoekt bij verzuim en reintegratie
 • Verandering van zingeving en ontdekken nieuwe loopbaanmogelijkheden;
 • Workshops en trainingen

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan!