KOSTEN

Karin van den Bos Coaching biedt coachings- en trainingstrajecten ‘op maat’ aan. Aan de hand van een kennismakingsgesprek is er duidelijk wat de vraag is en hoe het traject eruit gaat zien. Aan de hand hiervan ontvang jij en of je werkgever een voorstel. Losse gesprekken zijn ook mogelijk, dit hangt af van het vraagstuk.

Over tarieven voor werkgeverstrajecten, teamcoaching/training en workshops kan contact met mij opgenomen worden via het contactformulier

Het eerste kennismakingsgesprek is altijd gratis en kan ook online of telefonisch plaatsvinden.

De ervaring is dat de meeste werkgevers volledig bijdragen in de kosten omdat begeleiding de ontwikkeling en mentale gezondheid bevordert. Je kunt hierover het beste contact opnemen met je werkgever.

“Hoe meer je investeert in je geluk,
hoe meer geluk in je zal investeren”.

Alan Cohen (1954)
Amerikaans zakenman en auteur

 

Vergoedingen voor particulieren

Coaching wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraars. 

Coaching- of opleidingsbudget vanuit werkgever

Wil je weten of jouw bedrijf een coach traject vergoedt? Controleer in jouw bedrijf of er een CAO of er een coaching- of opleidingsbudget is opgenomen. Dit bedrag wordt ieder jaar voor jou gereserveerd vanuit het bedrijf. Overleg met je werkgever of het budget kan worden besteed aan coaching. Overleg ook met leidinggevende/HR manager of er beschikking is over een budget over besteding aan coaching.

Investeren in de ontwikkeling van je medewerker is niet alleen fiscaal aantrekkelijk. In het kader van preventie, bij langdurig verzuim, ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid is het ook kostenverlagend.