Karin van den Bos Coaching: uw coach in Vlaardingen

Systemisch coach, mental coach, teamcoach, mindfulness/ACT-trainer en burn-out coach

Bent u op zoek naar een coach in Vlaardingen of omgeving? Karin van den Bos Coaching biedt coaching en trainingen aan individuen, professionals, teams en organisaties. Ik ben een erkende NOBCO-coach en help u graag bij het behalen van de beste resultaten en het realiseren van persoonlijke groei. U bent van harte welkom in mijn coaching praktijk in Vlaardingen, waar ik graag met u in gesprek ga en u meer inzicht geef in uw vraagstukken. Samen met mijn team bied ik verschillende trainingen en soorten coaching aan, waaronder burn-out en stress coaching, mindfulness training, teamcoaching en leiderschapscoaching. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan via 06 – 188 586 26. Of vul het online contactformulier in. Ik ga graag met u in gesprek.

Coaching

De afgelopen jaren is het verzuim door psychosociale klachten binnen bedrijven organisaties en het onderwijs fors toegenomen. Het is daarom belangrijk dat u in de mentale gezondheid van uzelf en uw werknemers investeert. Karin van den Bos Coaching verzorgt zowel individuele coaching, teamcoaching  en mindfulnesstraining voor individuen, professionals, teams en organisaties.

Trainingen

Tijdens de trainingen en workshops leer ik u omgaan met moeilijke gedachten, gevoelens en emoties. De focus ligt op bewustwording en leren omgaan met de omstandigheden van het leven zoals stress, veranderingen, prikkels en depressie. Mindfulness, acceptance & commitment trainingen en therapie behoren ook tot ons uitgebreide aanbod.

Coaching op maat

Coaching is maatwerk. Ieders leven is immers anders en iedereen ervaart het leven op zijn eigen manier. Het is daarom vanzelfsprekend dat een standaardprocedure niet voldoende is. Als deskundige en gecertificeerde coach in Vlaardingen bied ik u handvatten bij het oplossen van uw vraagstukken. Dit kunnen vraagstukken zijn op het gebied van zowel uw persoonlijke leven als uw carrière.

Individuele coaching

Tijdens de individuele coaching brengen we de klachten of problemen die u ervaart, zoals stress en angst, in kaart. Vervolgens leer ik u niet alleen omgaan met emoties en veranderingen, maar gaan we ook effectief op zoek naar de oorzaak van uw klachten. Wat zijn de onderliggende factoren die uw klachten versterken? Wat  is de bron van het probleem? Dit vraagt om een diepgaand gesprek waarbij verschillende zaken boven water kunnen komen. Mijn doel is om de oorzaak van het probleem boven water te krijgen en u nieuwe inzichten te bieden, op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

Teamcoaching

Het succes van een team hangt af van diverse factoren: samenwerking, communicatie en verbindingen. Soms zijn er verstoringen in de samenwerking waardoor teams hun kernfunctie, werkplezier en motivatie verliezen. Het gevolg is dat de medewerkers binnen het team niet meer optimaal hun bijdrage kunnen leveren en dat resultaten uitblijven. Als teamcoach help ik jullie graag bij het in kaart brengen van de onderliggende problemen van de verstoringen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een gratis oriëntatiegesprek aan via de onderstaande button. Ik help jullie graag verder.

Waarom kiezen voor Karin van den Bos Coaching?

 • Gerenommeerde en erkende coach in Vlaardingen
 • Breed aanbod van zowel individuele coaching, teamcoaching, training
 • Diverse trainingen en workshops op maat
 • NOBCO-coach aangesloten bij de NOBCO/EMCC
 • Online trainingen mogelijk
 • Oog voor de dieperliggende oorzaken

 

 

Uw NOBCO-coach in Vlaardingen

Karin van den Bos is een erkende NOBCO-coach en beschikt over het EIA-keurmerk. Dit keurmerk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid in een wereld waar iedereen zich coach mag noemen. Hierdoor krijgt u de zekerheid van een professionele coach. Een NOBCO-coach beschikt over bewezen kwaliteiten, vaardigheden en ervaring.
nobco         emcc

Nu ook online coaching mogelijk

Woont u niet in de buurt van Vlaardingen en wilt u toch graag meer inzicht in uw vraagstuk? Mijn coaching en trainingen zijn ook online mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Mindfulness
 • Acceptance en commitment therapie/training
 • Stressreductie training
 • Burn-out coaching
 • Posttraumatische groei
 • Begeleiding bij rouw of depressie

Gratis oriëntatiegesprek met een coach in Vlaardingen

Bij Karin van den Bos Coaching is een oriëntatiegesprek altijd gratis en vrijblijvend. Bij dit gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we uw vraagstukken en wat uw verwachtingen zijn van de coaching. Ook bespreek ik tijdens dit gesprek welke vergoedingsmogelijkheden er zijn. Voelt u zich prettig bij het gesprek en heeft u een goed gevoel over de samenwerking? Dan kunnen we starten met het traject en nieuwe kansen voor u creëren.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over mijn coaching en trainingen? Plan dan nu een gratis kennismakingsgesprek in via 06 – 188 586 26. Of vul het online contactformulier in. Ik bespreek graag uw verwachtingen en werk samen met u naar een leven met nieuwe inzichten en kansen.