Een vakvrouw die ik van harte kan aanbevelen!”

Karin is niet alleen als persoon bijzonder maar is als coach gericht op de essentie. Ze houdt niet van blabla maar wil altijd naar de kern van jouw vraag. Ze is niet alleen analytisch sterk maar kan ook de verbinding leggen met de laag van gevoel, van het hart. Dat is ook precies de reden dat ik iedereen Karin van harte kan aanbevelen als coach, ze is een vakvrouw!

Drs. P. Henneveld, 27 mei 2019
Systemisch opleider De Bewustzijnsfabriek

Jullie zijn goud!”

Ik wilde leren minder snel geïrriteerd te raken, minder piekeren en innerlijke rust vinden. De trainingen bij Karin en Angela hebben mij opgeleverd dat ik niet meer bang ben voor gedachten, dat ik alleen kan zijn zonder tv, computer muziek of andere afleiding nodig te hebben. Ik ben me bewust geworden van gevoelens die ok en minder ok zijn. Karin en Angela zijn goud! Ik beveel een training bij heb dan ook aan!

D.D. Lagerwaard, 29 mei 2019
Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining

“Ik heb meer zelfbewustzijn en focus!”

Ik had nog geen beeld van mindfulness maar wilde als ondernemer leren hoe ik bewuster keuzes kon maken en een betere balans kon houden tussen werk en privé. Ik beschik nu over meer zelfbewustzijn en focus. Het Het begin is er en ik wil het geleerde vooral blijven doen zodat het een onderdeel van mijn leven blijft vormen. Tussen de trainers was een vloeiende, fijne samenwerking en ik zou de training zeker aanbevelen. Door verdieping en aandacht, krijg je focus, rust en vooral ruimte om aardig voor jezelf te zijn.

Ondernemer Vlaardingen, 29 mei 2019
Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining

“Zeer getalenteerde trainers”

Zeer getalenteerde trainer met een eigen unieke manier van lesgeven. Zeer geïnteresseerd in de individuele deelnemer. Zij heeft samen met haar co trainer in de mindfulnesstraining gezorgd voor bewustwording van lichaam en geest. Geleerd dat ik in een lichaam woon waar ik zuinig mee om dien te gaan. Ik heb de kunst van het onthaasten geleerd. Ik was op zoek naar innerlijke rust, het woordje ‘moeten’ ging mij steeds meer tegenstaan. Ik zou een training bij Karin en Angela zeker aanbevelen.

Carla Stolk 29 mei 2019

Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining

 

“Er is ruimte voor verwerking en tijd voor mezelf.”

Ik wilde meer rust in mijn hoofd en balans. Ik ben me door de training meer bewust van mijn gedachten en dat geeft rust. Er is nu ruimte voor verwerking en het nemen van tijd voor mezelf. Ik zou de training zeker aanbevelen alleen al om iemand bewustwording mee te geven en te leren om mild te zijn voor jezelf. De trainingsruimte en materialen waren goed en de samenwerking tussen de trainers was erg prettig.

Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining 29 mei 2019

 

 

Een bron van inspiratie en energie” 

Karin is een heldere denker, integer, verbindend, humor en hands on mentaliteit. Altijd respectvol en met aandacht voor ‘de ander’. Zij weet hoe ingewikkeld het kan zijn om keuzes te maken en weet als geen ander hoe het is om een eigen te pad te bewandelen, hoe kronkelig ook!

 Mw. R. van der Stok
clientvertrouwenspersoon Franciscus Gasthuis & Vlietland

Een zeer prettige coach

Karin is een zeer prettige coach die individueel en voor groepen goed tot haar recht komt. Zij is analytisch en goed in het leggen van verbindingen, daarnaast is zij buiten behulpzaam een enorme doorzetter.
Op zoek naar zingeving? Ik adviseer een coachingstraject bij Karin. Het is de moeite waard.

Mw. G.C. Vlaardingen

Goede luisteraar, bevlogen

Karin is een goede luisteraar, zij hoort wat er wordt gezegd maar luistert ook tussen de regels door en confronteert je met wat je niet zegt. Zij is bevlogen en gemotiveerd en staat altijd klaar om anderen te helpen, motiveren en stimuleren. Juist, door de ander te coachen en te begeleiden in het kiezen van zijn of haar eigen pad.

Dhr. W. B Rotterdam

Fijne intervisiebegeleidster en bijeenkomsten”

Ik heb veel van Karin geleerd. Mensen krijgen ruimte om hun verhaal te doen, er is rust en vertrouwen. Karin zet als coach een prettige sfeer neer, maar is ook inhoudelijk waardevol door haar kennis en inzicht, er is ruimte voor onverwachte situaties. Ze durft verder te vragen, vragen die dieper gaan. Karin stelde verhelderende vragen bracht goede structuur aan het heeft mij aan het denken gezet. Ik heb op reflectie niveau veel geleerd. Fijne intervisie bijeenkomsten, fijne begeleidster!

Reacties studenten na intervisie begeleiding van Karin
 

“Passie voor vitaliteit en balans”

Als coach bij de deeltijd opleiding “Management in de Zorg” heb ik Karin leren kennen als een bevlogen leidinggevende die vitaliteit van haar individuele medewerkers maar zeker ook van haar team als geheel een essentieel aspect vond van haar leiderschap.
In de klas zijn vele discussies gevoerd over de effecten van beleidsbeslissingen op medewerkers en hoe je daar als coachend leidinggevende mee kon laten wegen. In jouw rol als praktijk-assessor zie ik ook je passie voor vitaliteit en balans terugkomen in de adviezen die je toekomstig leidinggevende meegeeft. De stap naar een eigen praktijk als “vitaliteitscoach” is dan ook een logische.

Anja Verbeek
coach en trainer Hogeschool Rotterdam 
Eigenaar Personal Design, coaching & mentoring