Een bron van inspiratie en energie!”

Heldere denker, integer, verbindend, humor en hands on mentaliteit.
Altijd respectvol en met aandacht voor “die ander”.
Zij weet hoe ingewikkeld het kan zijn om keuzes te maken maar dit heeft haar er nooit van weerhouden altijd haar eigen pad, [hoe kronkelig ook] te volgen.

Mw. R van der Stok
clientvertrouwenspersoon Franciscus Gasthuis & Vlietland

Een zeer prettige coach

Karin is een zeer prettige coach die individueel en voor groepen goed tot haar recht komt. Zij is analytisch en goed in het leggen van verbindingen, daarnaast is zij buiten behulpzaam een enorme doorzetter.
Op zoek naar zingeving? Ik adviseer een coachingstraject bij Karin. Het is de moeite waard.

Mw. G.C. Vlaardingen

Goede luisteraar, bevlogen

Karin is een goede luisteraar, zij hoort wat er wordt gezegd maar luistert ook tussen de regels door en confronteert je met wat je niet zegt. Zij is bevlogen en gemotiveerd en staat altijd klaar om anderen te helpen, motiveren en stimuleren. Juist, door de ander te coachen en te begeleiden in het kiezen van zijn of haar eigen pad.

Dhr. W. Rotterdam

Fijne intervisiebegeleidster en bijeenkomsten”

Ik heb veel van Karin geleerd. Mensen krijgen ruimte om hun verhaal te doen, er is rust en vertrouwen. Karin zet als coach een prettige sfeer neer, maar is ook inhoudelijk waardevol door haar kennis en inzicht, er is ruimte voor onverwachte situaties. Ze durft verder te vragen, vragen die dieper gaan. Karin stelde verhelderende vragen bracht goede structuur aan het heeft mij aan het denken gezet. Ik heb op reflectie niveau veel geleerd. Fijne intervisie bijeenkomsten, fijne begeleidster!

Reacties studenten na intervisie begeleiding van Karin
 

“Passie voor vitaliteit en balans”

Als coach bij de deeltijd opleiding “Management in de Zorg” heb ik Karin leren kennen als een bevlogen leidinggevende die vitaliteit van haar individuele medewerkers maar zeker ook van haar team als geheel een essentieel aspect vond van haar leiderschap.
In de klas zijn vele discussies gevoerd over de effecten van beleidsbeslissingen op medewerkers en hoe je daar als coachend leidinggevende mee kon laten wegen. In jouw rol als praktijk-assessor zie ik ook je passie voor vitaliteit en balans terugkomen in de adviezen die je toekomstig leidinggevende meegeeft. De stap naar een eigen praktijk als “vitaliteitscoach” is dan ook een logische.

Anja Verbeek
coach en trainer Hogeschool Rotterdam 
Eigenaar Personal Design, coaching & mentoring