Opdrachtgevers:

Gemeente Vlaardingen, Enver Jeugdzorg en Opvang, Franciscus Gasthuis & Vlietland Ziekenhuis, De Bewustzijnsfabriek, IJsselland Ziekenhuis, Gemeente Vijfheerenlanden, Merces B.V. kennispartner in het Onderwijs, Hogeschool Rotterdam Management & Leiderschap,  Erasmus Medisch Centrum Rotterdam, Pensioenfonds Horeca & Catering, Sterk in je Werk, Rotterdamse Zorg, UMC Utrecht, Lentiz Life College, Evides Waterbedrijf, Gemeente Schiedam, Young Spirits, Gemeente Rotterdam, Scheepvaart en Transportcollege, Minters Wijkteams, TCE Partners, Reinier De Graaf Gasthuis, Ophof Service Advies en Organisatie, Perspectief Groep Human Resources en Arbodienstverlening.

“Ik voelde me oprecht gehoord, holistische visie, heb mijn balans terug”.

De gesprekken met Karin hebben mij inzichten gegeven in mijn patronen. Doordat we tijden de sessies echt de diepte in gingen heb ik handvatten mogen vinden om mijn patronen te doorbreken en mijn balans terug te vinden. De holistische visie die Karin toepast heeft mij er toe aangezet dat ik de verbinding tussen mijn hoofd en lichaam weer heb mogen ervaren. Ik heb de coaching als zeer waardevol ervaren. Mijn doel is behaald.

Social Worker WOT Minters, coachtraject van September 2023 tot en met februari 2024

“Heel goede coach, geeft goed feedback, staat stevig in haar schoenen, vindt de vraag achter de vraag”

Heel goede coach, bevlogen, oprecht en vindt de vraag achter de vraag. Luistert echt, stimuleert en brengt je naar een andere dimensie. Dat moet je natuurlijk zelf doen maar zij zorgt ervoor dat je de weg vindt en niet verdwaalt. Coachtraject heeft goed aangeslagen en de bereikte doelen zijn boven verwachting.

Beleidsadviseur Gemeente Vlaardingen, traject van 2022-2023

“Mijn doelen snel en goed behaald, zowel zakelijk als privé opener geworden

Ik wilde geen training of traject uit een een boekje. Samen met Karin een stappenplan uitgezet om tot een effectief traject te komen en deze ook effectief weten af te ronden. De aanpak werkte goed. Door de metafoor om op de snelweg een rotonde in te bouwen kijk ik of iedereen nog is aangehaakt en informeer ik zodat iedereen weer bij is. Naast de zakelijke kant ook privé opener geworden.

Maikel Alberts senior projectmanager, coachtraject van mei 2023 tot en met september 2023

“Door dit traject heb ik mijzelf ontwikkeld en stappen durven nemen”

Ik heb het traject als zeer prettig ervaren. Karin is een betrokken persoon met veel kennis en ervaring die ze koppelde aan mijn beleving en gevoelens. Ik kon mij verder ontwikkelen in mijn leven daar waar ik het gevoel had dat het mij allemaal teveel werd. Ik ben dankbaar dat ik door dit traject mijzelf dusdanig heb ontwikkeld dat ik bepaalde stappen heb durven nemen die mij gelukkiger maken.

Docent Scheepvaart en Transport College Rotterdam, coachtraject van februari 2023 tot en met juni 2023

“Een prachtige workshop In-Zicht deel 1 en 2, bijzondere ervaringen”

Wat was ook deel 2 van workshop In-Zicht een prachtige dag. Bijzondere ervaringen heb ik mogen meemaken. Blij dat ik erbij was, voelde me heel erg op mijn gemak.Dank jullie wel Karin en Jane, voor deze mooie dag en jullie bijdrage aan dit alles!

Yvonne, Zorgprofessional, deelnemer 2- daagse workshop In-Zicht  oktober 2023

“Karin is een supercoach, uniek door haar veelzijdigheid, een verrijking, veel inzichten gekregen, niet twijfelen, gewoon doen!”

Een coachtraject bij Karin is echt een feestje. Ik ben in korte tijd zoveel rijker geworden. Een beter inzicht in alles, de wereld, de mensen maar vooral mezelf. Karin weet je als geen ander te spiegelen, dit is confronterend en heel leerzaam. Vervolgens komen er oplossingen waardoor je dingen anders gaat zien en anders beleeft. Het heeft mij  en mijn interactie met anderen verandert en makkelijker gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van verschillende methodieken welke Karin goed beheerst. Het is echt een vrouw met heel veel uiteenlopende kennis en ervaring  en dit is voor mij de reden dat het bijna niet kan mislukken.

Karin heeft me handvatten gegeven om uit mijn hoofd te gaan (teveel denken) en meer in het ‘nu’ te zijn. Ze heeft me daarmee ontzettend goed geholpen.

Samengevat; twijfel niet over een coachtraject gewoon doen! Karin is uniek door haar veelzijdigheid, ik durf te stellen dat Karin echt een supercoach is.

Gebiedsmanager coachtraject van september tot en met december 2022

“Karin heeft mij weer op het juiste spoor gezet, ik raad iedereen aan die vastloopt met Karin in gesprek te gaan”

Karin heeft mij in een periode die voor mij niet heel makkelijk was, weer op het juiste spoor gezet. Ze wist mijn knelpunten uitstekend te benoemen en mijn ogen openen daar waar nodig. Inzichten gegeven op momenten waar ik door emoties geblokkeerd was. Me afgeremd, daar waar ik te snel wilde. Voor iedereen die een beetje of heel erg vastloopt raad ik aan met Karin in gesprek te gaan.

Jannette, coachtraject van mei 2022 tot augustus 2022

“Meer rust en zelfvertrouwen om onbekende wegen te bewandelen”

De coaching is zowel op werk- als persoonlijk gebied gericht. Maatwerk per gesprek, methodieken die passend zijn op dat moment. Ik ben heel goed op weg geholpen om met meer rust en zelfvertrouwen onbekende wegen te bewandelen en meer naar mijn gevoel te luisteren. mijn doelen zijn bereikt. Gemiddeld cijfer coachtraject een 10.

Beleidsmedewerker Gemeente Vlaardingen, mei 2022

De sessies hebben mij veel inzichten gegeven”

De coaching, opstelling en wandelingen hebben mij veel inzichten gegeven, ik ben er nog niet maar er zijn weer lichtpuntjes te zien.

Coachee, januari 2022

Voelde mij welkom, heb geleerd om verbanden te zien en vertrouwen in mijzelf te ontwikkelen

Ik voelde mij welkom en serieus genomen. Karin heb ik ervaren als een zeer prettige, toegankelijke coach die mij heeft geholpen om verbanden te zien en vertrouwen in mijzelf te ontwikkelen. Ik voelde me welkom en serieus genomen en heb veel baat gehad bij het coachtraject, de methodieken en gesprekken. Mijn coachvragen zijn beantwoordt en gestelde doelen zijn bereikt, de inzichten neem ik mee naar de toekomst. Erg goede locatie!

Verpleegkundig specialist, mei 2021

Dit zou ik iedereen aanbevelen”

Als zorgprofessional kon ik tijdens de corona crisis wel wat ondersteuning gebruiken. Via Sterk in je Werk kwam ik bij Karin terecht. Door de gesprekken heb ik meer inzichten gekregen en leerde ik anders kijken, mijn grenzen kennen en op mijn eigen plek te blijven. De gesprekken hebben mij heel erg geholpen om in balans te blijven. Ik zou dit iedereen willen aanbevelen. Dankbaar voor de gesprekken.

Zorgprofessional verpleeghuisorganisatie Rotterdam, december 2020

Ik gun mensen die een coach nodig hebben een Karin, ze heeft me gebracht naar een nieuwe ik”

Ik ben erg tevreden over de begeleiding van Karin. Ze heeft me op het zwartste moment van mijn leven geholpen door me weer in mezelf te laten geloven. Karin geeft geen oordeel, legt je niks op maar stelt je van waarde toevoegende vragen en adviezen. Ik vind het lastig om feedback aan te nemen, Karin heeft de flair om de spiegel goed voor te houden. Ze windt er geen doekjes om en zal met jou vooruit willen. Een goud mens. Het traject heeft me gebracht naar een nieuwe ik die weer vanuit mijn hart mag leven en functioneren. Ik gun mensen die een coach nodig hebben een “Karin”. Dankbaar voor onze ontmoeting.

Manager zorg, ziekenhuisorganisatie Rotterdam, oktober 2020

“Fijne gesprekken in een moeilijke periode

In mijn werk luister ik veel naar verhalen van mensen. Vooral in de periode van Corona zie en hoor ik veel. Zelf had ik ook behoefte aan een luisterend oor en hoe om te gaan met alles wat de periode met mij deed maar ook wat de verhalen van de mensen met mij deden. Telefonisch heb ik een aantal fijne gesprekken met Karin gevoerd die mij vanuit andere perspectieven leerde kijken en waardoor ik weer verder kon.I

Geestelijk verzorger zorgorganisatie, september 2020

Ik kon mijn rust vinden in een angstige en hectische tijd”

In een hectische angstige tijd heb ik een aantal telefonische coachgesprekken met Karin gevoerd. Vanwege de Covid en lockdown was live niet mogelijk Ik heb veel aan deze gesprekken gehad. Ik heb geleerd om voor mezelf op te komen en voor mezelf te kiezen. De acties die ik nu uitvoer zijn nu van en voor mezelf. Ik heb mijn rust weer gevonden.

Medewerker ambulante thuiszorg,  Ipse de Bruggen mei 2020

Een coach die mij leerde naar mezelf te kijken”

Ik had al vaker therapieën gevolgd en eigenlijk waren deze van mij uit altijd gericht op het veranderen van de ander of voor de ander. Dit was de 1e coaching die mij naar mezelf deed kijken en ik veranderde door en voor mezelf. Een eye opener die veel met en voor mij heeft gedaan.

Medewerker onderwijsmanagement

Jullie zijn goud!”

Ik wilde leren minder snel geïrriteerd te raken, minder piekeren en innerlijke rust vinden. De trainingen bij Karin en Angela hebben mij opgeleverd dat ik niet meer bang ben voor gedachten, dat ik alleen kan zijn zonder tv, computer muziek of andere afleiding nodig te hebben. Ik ben me bewust geworden van gevoelens die ok en minder ok zijn. Karin en Angela zijn goud! Ik beveel een training bij heb dan ook aan!

D.D. Lagerwaard, 29 mei 2019
Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining

“Ik heb meer zelfbewustzijn en focus! Vloeiende samenwerking tussen de trainers”

Ik wilde als ondernemer leren hoe ik bewuster keuzes kon maken en een betere balans kon houden tussen werk en privé. Ik beschik nu over meer zelfbewustzijn en focus. Het Het begin is er en ik wil het geleerde vooral blijven doen zodat het een onderdeel van mijn leven blijft vormen. Tussen de trainers was een vloeiende, fijne samenwerking en ik zou de training zeker aanbevelen. Door verdieping en aandacht, krijg je focus, rust en vooral ruimte om aardig voor jezelf te zijn.

Ondernemer Vlaardingen, deelnemer bewustzijn en aandachttraining
Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining

“Zeer getalenteerde trainers”

Zeer getalenteerde trainers met een eigen unieke manier van lesgeven. Zeer geïnteresseerd in de individuele deelnemer. Samen hebben zij in de mindfulnesstraining gezorgd voor bewustwording van lichaam en geest. Ik heb geleerd dat ik in een lichaam woon waar ik zuinig mee om dien te gaan. Ik heb de kunst van het onthaasten geleerd. Ik was op zoek naar innerlijke rust, het woordje ‘moeten’ ging mij steeds meer tegenstaan. Ik zou een training bij Karin en Angela zeker aanbevelen.

Carla Stolk 29 mei 2019

Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining

“Er is ruimte voor verwerking en tijd voor mezelf.”

Ik wilde meer rust in mijn hoofd en balans. Ik ben me door de training meer bewust van mijn gedachten en dat geeft rust. Er is nu ruimte voor verwerking en het nemen van tijd voor mezelf. Ik zou de training zeker aanbevelen alleen al om iemand bewustwording mee te geven en te leren om mild te zijn voor jezelf. De trainingsruimte en materialen waren goed en de samenwerking tussen de trainers was erg prettig.

Deelnemer 8-weekse mindfulnesstraining 29 mei 2019

Een bron van inspiratie en energie” 

Karin is een heldere denker, integer, verbindend, humor en hands on mentaliteit. Altijd respectvol en met aandacht voor ‘de ander’. Zij weet hoe ingewikkeld het kan zijn om keuzes te maken en weet als geen ander hoe het is om een eigen te pad te bewandelen, hoe kronkelig ook!

 Mw. Ria van der Stok
clientvertrouwenspersoon Franciscus Gasthuis & Vlietland

Een zeer prettige coach

Karin is een zeer prettige coach die individueel en voor groepen goed tot haar recht komt. Zij is analytisch en goed in het leggen van verbindingen, daarnaast is zij buiten behulpzaam een enorme doorzetter.
Op zoek naar zingeving? Ik adviseer een coachingstraject bij Karin. Het is de moeite waard.

Mw. G.C. Vlaardingen

Goede luisteraar, bevlogen

Karin is een goede luisteraar, zij hoort wat er wordt gezegd maar luistert ook tussen de regels door en confronteert je met wat je niet zegt. Zij is bevlogen en gemotiveerd en staat altijd klaar om anderen te helpen, motiveren en stimuleren. Juist, door de ander te coachen en te begeleiden in het kiezen van zijn of haar eigen pad.

Dhr. W. V. Rotterdam, overheidsprofessional

“Elke sessie bij Karin was een eye opener”  

Karin is een fijn mens en kundige coach. In de sessie werd ik steeds aangezet tot zelfobservatie en reflectie. Dit heeft ertoe geleid dat ik tot inzichten kwam. Elke sessie bij Karin was een eye opener. Ik ben blij dat ik dit traject heb gevolgd. Ik weet nu welke zaken mij energie geven en welke energie kosten. Balans hierin vinden is een uitdaging. Het was een opluchting om dingen los te laten.

Medewerker sociaal domein traject van oktober 2023 tot en met maart 2024

“Veel nieuwe inzichten, veel geleerd en gegroeid en goed geleerd mijn grenzen aan te geven”  

Karin is een fantastische coach, ik heb veel geleerd en groei doorgemaakt, veel nieuwe inzichten en goed geleerd mijn grenzen aan te geven. Ik sta een stuk steviger in mijn schoenen dankzij het traject. Karin is een zeer prettige persoonlijkheid.

Linda Roos, Extern vertrouwen persoon bij Roos voor Jou, docent Scheepvaart en Transport College traject van mei 2023 tot en met oktober 2023

“Ik heb tools gekregen die ik levenslang kan gebruiken, heb positieve veranderingen doorgemaakt zowel op mijn werk als privé.  

Karin is een fijne coach, open en toegankelijk. De methodiek ‘familieopstellingen vond ik heel verhelderend. ik heb inzichten in mijn loyaliteiten. Mijn doelen zijn bereikt en ik ben weer aan het werk en zit lekker in mijn vel. Ik heb tools gekregen die ik levenslang kan gebruiken. Accommodatie is een fijne plek, lekkere thee.

Coachee Sociaal Domein, coachtraject van maart 2023 tot en met november 2023 

“Om iemand die om hulp vraagt echt te kunnen helpen, is het goed om te weten wat de vraag achter de hulpvraag is.”  

Binnen een project om een klant te helpen met zijn bedrijfsvoering heeft Karin geholpen om inzichtelijk te krijgen wat in dit geval de bedrijfseigenaar drijft, motiveert en wat wat weerstand oproept. Uiteraard heb ik zelf ook de drijfverenscan ingevuld en heb ik meer kennis opgedaan over mijn drijfveren. Zeer interessant en doeltreffend. Wanneer je openstaat voor persoonlijke ontwikkeling en zelfreflectie, is Karin de aangewezen persoon om daarbij te helpen. Zeker een aanrader!

Ophof Service, advies en organisatie, Alexander Ophof, september 2023

“Een inspirerende workshop gevolgd, een verrijking voor mij als persoon”  

Ik heb meegedaan aan een workshop die gegeven werd door Karin en Jane. Een bijzondere en inspirerende dag die mij leerde om weer te durven dromen en mij weer ruimte deed voelen, een verrijking voor mij als persoon. Karin en Jane, dank jullie wel voor deze bijzondere en inspirerende workshop. Het heeft mij energie en inzichten opgeleverd. Dank jullie wel!

Carla Stolk, Professional Leger des Heils, oktober 2023 deelnemer 2-daagse workshop In-Zicht

Karin is een open, directe en betrokken coach waarvan ik leerde reflecteren op mijn handelen en denken. Het traject bracht me rust, ruimte en inzichten. 

Ik ben zeer tevreden en voel me gehoord en begrepen door Karin. Het coachdoel was leidend en is bereikt.De methodiek werkte in hoge mate, goed bruikbaar, zorgde voor inzichten, maakt duidelijke welke theorie er toegepast wordt. Karin is zeer betrokken, goede communicatie. Het traject bracht me rust, ruimte en inzichten. Ik leerde reflecteren op mijn handelen en denken. Betrokkenheid van Karin is groot. De accommodatie bij de Polderij was ook prima, zeer rustgevend.

 Zorgprofessonial Leidinggevende functie, coachtraject van oktober 2022 tot en met april 2023

Karin is een betrokken coach die ik aan iedereen zou aanbevelen. In 5 sessies ben ik op een hele andere manier naar mezelf, mijn leven en de wereld gaan kijken.”  

Ik  heb 5 sessies gehad bij Karin. Ik ben hier echt super tevreden over. Een betrokken coach, hele goede ervaringen ik zou haar echt aan iedereen aanbevelen. Ik heb veel inzicht hoe zaken werken en waar problemen vandaan komen. Karin bedankt voor je goede begeleiding en alles wat ik van je geleerd heb. Je hebt mij echt op een hele andere manier geleerd naar mezelf, mijn leven en de wereld te laten kijken. De accommodatie bij de Polderij was ook heel fijn.

 Yvonne den Haan, Zorgprofessonial Ziekenhuisorganisatie, coachtraject van oktober 2022 tot en met januari 2023

Karin is een fijne coach die ik zeker zou aanbevelen, leerde me beter voor mezelf zorgen, zette me aan het denken, betrok de natuur in de coaching!” 

Karin is een fijne coach, helder in haar manier van uitleggen, niet zweverig. Betrekt de natuur in haar coaching. Ze  zette me aan het denken, leerde me om beter voor mezelf te zorgen en anders naar zaken te kijken. Ik zou Karin zeker aanbevelen. Karin is zeer toegankelijk, luistert, stelt vragen, de accommodatie is fantastisch!

 Professional Ziekenhuisorganisatie, coachtraject van mei 2022 tot en met december 2022

Het coachtraject heeft mij door de moeilijkste tijd van mijn leven heen getrokken, ik vind nu rust Karin is een topper!”

Karin is echt een topper die ik zeker aanbeveel! Ze is oprecht, puur, kan goed luisteren en weet waar de pijnpunten zitten.  Door goed te luisteren en echt te begrijpen vond het ‘juiste’ gesprek plaats. Ik was geen makkelijke en moest van ver komen. In het laatste gesprek kwam alles samen.  Het traject heeft mij inzichten gegeven en handvatten om het verlies van mijn moeder te verwerken en de geboorte van mijn kind te omarmen en weer te genieten. Karin is open, heel benaderbaar geeft 100% inzet. De locatie was perfect.

Professional Gemeente Vlaardingen 18 juli 2022

Karin heeft RTL kijkers enorm geïnspireerd, ik ben onder de indruk van Karin’s expertise”

Ik heb met Karin samengewerkt voor het programma Business NL voor RTL over werkgeluk. Het contact verliep erg fijn en ik ben onder de indruk van Karin’s expertise. Middels het programma heeft zij RTL kijkers enorm geïnspireerd. Karin bedankt voor jouw positieve energie en deskundigheid!

Mike van Doorn, uitvoerend producent Business NL, 7  februari 2020

“Teamcoaching: Zonder gelikte presentatie, ingewikkelde sheets, de eenvoud zorgde voor verbinding”

Wij waren gewend aan presentaties, digitale hulpmiddelen en sheets. Niks van dat alles was er tijdens de sessies. Het ging om contact, kwetsbaarheid en verbinding maken met elkaar. Ongelooflijk wat er tot stand kwam in alle eenvoud, welke andere gesprekken we voerden en hoe verbindingen tot stand kwamen. Gewoon van mens tot mens, met als enig hulpmiddel een flip-over.


Terugkoppeling Team Gemeente Vijfheerenlanden na teambegeleiding

“Ik heb inzicht gekregen in mijn te bewandelen pad en kan Karin zeker aanbevelen.”

Karin is een warme, rustige en integere coach. Is duidelijk met afspraken en verwachtingen. Zij coacht vanuit gelijkwaardigheid van mens tot mens. Haar betrokkenheid was voelbaar. De methodieken vanuit systemisch perspectief en NLP hebben bij mij geleid tot inzichten en bewustwording, balans en focus. Ik heb nu inzicht in mijn te bewandelen pad. Ik zou Karin zeker aanbevelen.

Coördinator kinderopvang en kindercoach, 4 maart 2020 
 

Fijne intervisiebegeleidster en bijeenkomsten”

Ik heb veel van Karin geleerd. Mensen krijgen ruimte om hun verhaal te doen, er is rust en vertrouwen. Karin zet als coach een prettige sfeer neer, maar is ook inhoudelijk waardevol door haar kennis en inzicht, er is ruimte voor onverwachte situaties. Ze durft verder te vragen, vragen die dieper gaan. Karin stelde verhelderende vragen bracht goede structuur aan het heeft mij aan het denken gezet. Ik heb op reflectie niveau veel geleerd. Fijne intervisie bijeenkomsten, fijne begeleidster!

AD en Bachelorstudenten Hogeschool  Rotterdam over intevervisiebegeleiding
 

“Ik heb mijzelf in mijn rol als leidinggevende teruggevonden!”

Ik heb het traject als erg ondersteunend ervaren, het heeft mij geholpen mijzelf in mijn rol en positie van leidinggevende te brengen. Jouw inzicht en mensenkennis heeft mij laten zien volgens welke patronen ik handel en hoe ik daar mijn voordeel mee kan doen.

Het heeft mij geholpen mijn balans terug te vinden, niet alleen inzake inspanning en ontspanning maar ook grenzen voelen en grenzen uitspreken, balans in nabijheid of betrokkenheid en gezonde afstand houden. Het heeft mij bevestigd in mijn denken en voelen waardoor ik nu veel bewuster handel en veel beter kan reflecteren.

Eigenlijk ben ik mijzelf gewoon weer leuk gaan vinden in deze nieuwe rol.

Manager Enver,  Jeugdzorg en Vrouwenopvang 

Een vakvrouw die ik van harte kan aanbevelen!”

Karin is niet alleen als persoon bijzonder maar is als coach gericht op de essentie. Ze houdt niet van blabla maar wil altijd naar de kern van jouw vraag. Ze is niet alleen analytisch sterk maar kan ook de verbinding leggen met de laag van gevoel, van het hart. Dat is ook precies de reden dat ik iedereen Karin van harte kan aanbevelen als coach, ze is een vakvrouw!

Drs. P. Henneveld, 27 mei 2019
Systemisch opleider De Bewustzijnsfabriek

Een mooi mens en een coach waar je blij van wordt, die zorgt voor balans en groei in je leven!” 

‘Het is wat het is’ is een gevleugelde uitspraak van Karin, Dit in combinatie met haar kennis, competenties, drive, levensverhaal en liefde voor mensen maakt haar tot wat ze is. Een mooi mens en coach waar je blij van wordt en die zorgt voor balans en groei in je leven.

Karin raakte mij op de eerste dag van onze opleiding systemisch coachen met haar mooie levensverhaal. Een zekere nuchterheid maar vol liefde en emotie. In de tijden die volgden hebben we veel samengewerkt en heb ik Karin leren kennen als iemand die haar professie als coach heel serieus neemt maar nooit de humor uit het oog verliest.

Menno Visser
 27 augustus 2019, coach, collega en oud medestudent.

Ik heb geleerd me bewust te worden van mijn eigen kracht

Ik was mezelf kwijtgeraakt tijdens een pijnlijk proces. Ik wilde altijd alles alleen oplossen en alleen doen en ik dacht daar niemand bij nodig te hebben. Ik heb geleerd weer voor mezelf op te komen. De begeleiding heeft mij de power gegeven om mezelf weer te vinden. Ik heb geleerd me bewust te worden van mijn eigen kracht. Het heeft ertoe geleid dat ik het leven weer heb opgepakt en nieuwe kansen heb gekregen.

Ondernemer bedrijfseigenaar

Een bron van inspiratie en energie” 

Karin is een heldere denker, integer, verbindend, humor en hands on mentaliteit. Altijd respectvol en met aandacht voor ‘de ander’. Zij weet hoe ingewikkeld het kan zijn om keuzes te maken en weet als geen ander hoe het is om een eigen te pad te bewandelen, hoe kronkelig ook!

 Mw. Ria van der Stok
clientvertrouwenspersoon Franciscus Gasthuis & Vlietland

“Passie voor vitaliteit en balans”

Als coach bij de deeltijd opleiding “Management in de Zorg” heb ik Karin leren kennen als een bevlogen leidinggevende die vitaliteit van haar individuele medewerkers maar zeker ook van haar team als geheel een essentieel aspect vond van haar leiderschap.
In de klas zijn vele discussies gevoerd over de effecten van beleidsbeslissingen op medewerkers en hoe je daar als coachend leidinggevende mee kon laten wegen. In jouw rol als praktijk-assessor zie ik ook je passie voor vitaliteit en balans terugkomen in de adviezen die je toekomstig leidinggevende meegeeft. De stap naar een eigen praktijk als “vitaliteitscoach” is dan ook een logische.

Anja Verbeek
coach en trainer Hogeschool Rotterdam 
Eigenaar Personal Design, coaching & mentoring