HET TEAM

“Het team waar ik mee samenwerk bestaat uit professionele begeleiders en trainers die over veel professionele ervaring, deskundigheid, opleiding en achtergrond beschikken. Hiermee zijn wij van toegevoegde waarde in een breed kennisgebied. Met elkaar dragen wij bij aan persoonlijke ontwikkeling en groei, leiderschap, team – en organisatie ontwikkeling.

Karin van den Bos

Systemisch, Mental Coach, Leiderschap- Medewerker- en Teamontwikkeling & Mindfulnesstrainer voor organisaties

Met 33 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waarvan 12 jaar als manager van meerdere teams en locaties, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, teams, veranderingen en reorganisaties. Ook heb ik daar veel ervaring met trauma opvang zowel op individueel als groepsniveau en  gaf ik trainingen op het gebied van trauma, omgaan met agressie en conflicten. Mijn eigen ontwikkelproces en mijn fascinatie voor mensen, gedrag en ontwikkeling heeft mij geïnspireerd tot verdere bij – en omscholing. Met mijn kennis, kunde en ervaring zet ik mij nu in voor begeleiding, training en workshops. Ik ben werkzaam in verschilden sectoren waaronder; overheid, gemeentes, onderwijs en verschillende zorgorganisaties.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mensen en organisaties en te helpen bij het verkrijgen van inzichten waardoor oplossingsrichtingen zich aandienen en verbindingen herstellen. Ik open de leerlijn naar zelfkennis, persoonlijke groei, effectieve samenwerking, levenskracht en veerkracht.

Angela Koolmees

Psycholoog, mindfulness en compassietrainer, secure base leiderschap

Het leven bestaat uit ontelbare keuzes, die worden beinvloed door je verleden, omgeving en overtuigingen. Het bewust maken van deze keuzes in contact met jezelf, zorgt voor meer geluk en tevredenheid. Dit is niet altijd makkelijk en vraagt om stevigheid. In mijn leven tot nu toe heb ik zo bewust mogelijk keuzes gemaakt vanuit de gedachte dat ik goed terug wil kijken op mijn leven en trots kan zijn op de dingen die ik heb gedaan.  Deze levenshouding heeft mij veel gebracht waar ik dankbaar voor ben.

Ruim 20 jaar werkte ik in het bedrijfsleven o.a. als adviseur, trainer, manager en vertrouwenspersoon. Sinds 2008 ligt mijn focus op de psychologische hulpverlening rondom werk-, en levensveranderingen. Dit doe ik in reorganisaties waar ik trainingsprogramma’s maak, medewerkers train, coach en hen bijsta in de onzekerheid van (mogelijk) baanverlies. Maar ik geef ook ondersteuning bij andere levensveranderingen.

Hierbij kun je denken aan relatieproblemen, begeleiding van partners van transgenders, verandering van gezondheid, burn-out en rouwverwerking. Ik ben gespecialiseerd in het werken met symptomen van deze levenstransities, zoals psychosomatische klachten, verwerken van bijvoorbeeld boosheid en verdriet, stress, onzekerheid en zingeving.

Menno Visser

Professional & Systemisch Coach, Leiderschap- medewerkers -en teamontwikkeling

Ik coach leidinggevenden, medewerkers en teams op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap, om met een effectieve en goede samenwerking de gestelde doelen te behalen.

In 30 jaar bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan met mensen. En altijd was er de fascinatie voor het gedrag. Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen, en waarom brengt het de één meer dan de ander. Wat triggert degene die tegenover je zit in je, waardoor je ineens jezelf niet meer bent, boos wordt of aan het twijfelen wordt gebracht? En vooral, waarom zijn leidinggevenden vaak niet in staat hun mensen of een team te leiden? En waar is het probleem wat zich openbaart de oplossing voor, systemisch gezien?

Als Rotterdammer met voorouders van Vlieland geloof ik in een no nonsens aanpak. Ik koppel de essentie van je vraagstuk altijd aan de praktijk, zodat direct zichtbaar is wat de impact is van onze coaching. Zodat je groeit als mens, keuzes kunt maken, gelukkiger wordt en leert inzien dat soms iets ook gewoon is wat het is, maar je daarmee wel kunt omgaan. En je uiteindelijk de beste versie van jezelf wordt!