HET TEAM

“Het team bestaat uit professionals die allemaal over een schat aan professionele ervaring, deskundigheid, opleiding en achtergrond  beschikken. Hiermee zijn wij van toegevoegde waarde in een breed kennisgebied. Met elkaar dragen wij bij aan leiderschap, persoonlijke groei, team – en organisatie ontwikkeling”.

Karin van den Bos

Systemisch, Mental Coach Leiderschap- Medewerker- en Teamontwikkeling & Mindfulnesstrainer voor organisaties
Als enig kind groeide ik op in een oudere familie, een verhaal waarin geen plaats was voor gevoelens en emoties. Ik leerde al vroeg op eigen benen staan. Hierdoor ontwikkelde ik veel overtuigingen en patronen die mij later belemmerden en blokkeerden. De weg naar zelfkennis en onderzoek naar mijn geschiedenis heeft een helende en transformerende werking gehad waar ik heel dankbaar voor ben.

Met 33 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waarvan 12  manager van meerdere teams en locaties, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, teams veranderingen en reorganisaties. Mijn eigen proces en mijn fascinatie voor mensen en gedrag heeft mij geïnspireerd tot bij -en omscholing. Met mijn kennis kunde en ervaring zet ik mij nu in voor ontwikkeling van vitale medewerkers, leiders, teams en organisaties door middel van coaching, diverse trainingen en workshops.

Mijn ambitie is belemmerde patronen, dynamieken en overtuigingen zichtbaar te maken. Hierdoor wordt de leerlijn naar zelfkennis, persoonlijke groei, effectieve samenwerking, levenskracht en (werk)geluk geopend.

Ik bied ondersteuning bij leiderschap, medewerker en teamontwikkeling. Maar ook bij life events, stress, burn-out, rouw, verlies en depressie biedt ik begeleiding.

Drs. Peter Henneveld

Systemisch coach, teamcoach en opleider. Eigenaar De Bewustzijnsfabriek

Als jongste heb ik veel kunnen waarnemen wat met elkaar in verbinding was en wat niet. Mijn gevoel voor wat er “onder de waterlijn” speelt bij mensen en teams heb ik hierin ontwikkeld.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mens en teams door dat waar het “stokt” weer te verbinden. Ik werk vanuit drie velden: rationeel, emotioneel en systemisch. Ze zijn met elkaar verbonden en omsluiten elkaar.

In 2004 ben ik gestart met de Bewustzijnsfabriek met als doel; een plek te creëren voor mensen die zich willen verbinden, ontwikkelen en waar persoonlijke groei centraal staat.”Het leven wordt voorwaarts geleefd maar achterwaarts begrepen”is een zin van Kierkegaard die mij inspireert.

Of het nu gaat om het begeleiden van teams, organisaties of onze Opleiding Systemisch Coachen, begeleiden met en vanuit de onderstroom is prachtig en effectief.

Specialisaties:
Familie- en organisatie-, ziekte opstellingen
Systemisch opleiden, coachen & trainen
Teamcoaching
Leiderschapsontwikkeling
Begeleiding directie-: managementteams
Ontwikkelen persoonlijk-, professionele ontwikkeling

Angela Koolmees

Psycholoog, mindfulness en compassietrainer, secure base leiderschap

Het leven bestaat uit ontelbare keuzes, die worden beinvloed door je verleden, omgeving en overtuigingen. Het bewust maken van deze keuzes in contact met jezelf, zorgt voor meer geluk en tevredenheid. Dit is niet altijd makkelijk en vraagt om stevigheid. In mijn leven tot nu toe heb ik zo bewust mogelijk keuzes gemaakt vanuit de gedachte dat ik goed terug wil kijken op mijn leven en trots kan zijn op de dingen die ik heb gedaan.  Deze levenshouding heeft mij veel gebracht waar ik dankbaar voor ben.

Ruim 20 jaar werkte ik in het bedrijfsleven o.a. als adviseur, trainer, manager en vertrouwenspersoon. Sinds 2008 ligt mijn focus op de psychologische hulpverlening rondom werk-, en levensveranderingen. Dit doe ik in reorganisaties waar ik trainingsprogramma’s maak, medewerkers train, coach en hen bijsta in de onzekerheid van (mogelijk) baanverlies. Maar ik geef ook ondersteuning bij andere levensveranderingen.

Hierbij kun je denken aan relatieproblemen, begeleiding van partners van transgenders, verandering van gezondheid, burn-out en rouwverwerking. Ik ben gespecialiseerd in het werken met symptomen van deze levenstransities, zoals psychosomatische klachten, verwerken van bijvoorbeeld boosheid en verdriet, stress, onzekerheid en zingeving.

Menno Visser

Professional & Systemisch Coach, Leiderschap- medewerkers -en teamontwikkeling

Ik coach leidinggevenden, medewerkers en teams op de ontwikkeling van (persoonlijk) leiderschap, om met een effectieve en goede samenwerking de gestelde doelen te behalen.

In 30 jaar bedrijfsleven heb ik veel ervaring opgedaan met mensen. En altijd was er de fascinatie voor het gedrag. Wat maakt dat mensen doen zoals ze doen, en waarom brengt het de één meer dan de ander. Wat triggert degene die tegenover je zit in je, waardoor je ineens jezelf niet meer bent, boos wordt of aan het twijfelen wordt gebracht? En vooral, waarom zijn leidinggevenden vaak niet in staat hun mensen of een team te leiden? En waar is het probleem wat zich openbaart de oplossing voor, systemisch gezien?

Als Rotterdammer met voorouders van Vlieland geloof ik in een no nonsens aanpak. Ik koppel de essentie van je vraagstuk altijd aan de praktijk, zodat direct zichtbaar is wat de impact is van onze coaching. Zodat je groeit als mens, keuzes kunt maken, gelukkiger wordt en leert inzien dat soms iets ook gewoon is wat het is, maar je daarmee wel kunt omgaan. En je uiteindelijk de beste versie van jezelf wordt!