HET TEAM

“Ik werk graag samen met een team van gepassioneerde, professionele, deskundige en gecertificeerde collega’s die ook werken vanuit hun ‘hart’. Zij  beschikken over veel professionele en levenservaring, zijn deskundig en hebben diverse achtergronden. Samen zijn wij van toegevoegde waarde in een breed kennisgebied. Met elkaar dragen wij bij aan onze ambitie om “bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, mentale gezondheid, vitaliteit en groei te creëren.”

Hieronder een overzicht van mij en het team van professionals waar ik graag mee samenwerk.

Karin van den Bos

Systemisch, Mental Coach, Burn-out Stress, Rouw en verlies ervaringen Leiderschap & Teamontwikkeling, Mindfulness, ACT & Communicatietrainer 

Met 33 jaar ervaring in de gezondheidszorg, waarvan 12 jaar als manager van meerdere teams en locaties, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen, teams, veranderingen, fusies en reorganisaties. Ook heb ik jaren de traumaopvang begeleid, zowel op individueel als groepsniveau, gaf ik trainingen op het gebied van trauma, pesten en omgaan met agressie en conflicthantering. Mijn eigen ontwikkelproces en ervaringen met rouw, trauma en mijn fascinatie voor mensen, gedrag en ontwikkeling heeft mij geïnspireerd tot verdere bij – en omscholing. Met mijn kennis, kunde en ervaring zet ik mij nu in voor begeleiding, training en workshops.  Ik ben werkzaam in verschillende sectoren waaronder; overheid, gemeentes, onderwijs en verschillende zorgorganisaties. Als externe examinator ben ik al vele jaren werkzaam voor de Hogeschool Rotterdam Management & Leiderschap en Management in de Zorg. Daarnaast zet ik mij als trainer/coach in voor mentale gezondheid voor jongeren en jongvolwassenen via de Stichting Young Spirits.

Mijn ambitie is om potentieel vrij te maken in mensen en te helpen bij het verkrijgen van inzichten waardoor oplossingsrichtingen zich aandienen en verbindingen herstellen. Ik open de leerlijn naar zelfkennis, persoonlijke groei, effectieve samenwerking, levenskracht en veerkracht.

Jane Simon

Toegepast Psycholoog & mental coach, Balanced Breathing

Binnen mijn eigen praktijkruimte bied ik op een professionele- en cliëntgerichte wijze met werkervaring in psychotherapie, diagnostiek , maatschappelijk werk en trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, emotionele hulpverlening/coaching aan zowel kinderen, adolescenten als volwassenen.

Ik werk vanuit een holistisch perspectief. Immers alles staat met elkaar op verschillende niveau’s in verbinding: fysiek, emotioneel, mentaal en op spiritueel niveau (dieperliggende oorzaak van de klacht). Belangrijke thema’s binnen mijn praktijk zijn, het zoeken naar balans in je leven op het gebied van fysieke en mentale gezondheid, werk, school, gezinsleven en jouw levensmissie, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld, meer zelfvertrouwen en persoonlijke groei.

Vanuit mijn levens- en werkervaring als toegepast psycholoog in de gezondheidszorg, waarin ik verschillende doelgroepen en diverse problematieken tegenkom, vind ik het belangrijk dat ieder mens op een unieke wijze wordt benaderd.

In mijn begeleiding richt ik mijzelf op zowel de klachten of problemen ( de takken van de boom) als op de oorzaak van het probleem  de wortels van de boom) en natuurlijk op ‘authenticiteit’ ‘ik’ ( de stam van de boom) Een holistische werkwijze waarin wordt gewerkt zowel op fysiek vlak als mentaal, emotioneel en zingevingsniveau.

Daar sta ik voor!

Sanne van der Moer

Gecertificeerd Leefstijlcoach & veiligheidskundige

Mijn naam is Sanne van der Moer, Ik ben gecertificeerd leefstijlcoach dienend voor de regio Zuid-Holland. Nadat ik in 2019 ben afgestudeerd als Integraal Veiligheidskundige, ben ik binnen dit vakgebied aan de slag gegaan. In de tussentijd ben ik erg zoekende geweest naar wat voor soort baan goed bij mij past, maar ook de cultuur binnen een organisatie. Op het moment dat je ergens niet op de juiste plek zit, kan dit zich gaan uiten in bijvoorbeeld lichamelijke kwalen, onverklaarbare pijntjes en niet lekker in je vel zitten. Dat je ergens begint, wil niet zeggen dat je er ook blijft. Je blijft jezelf ontwikkelen en ontdekt nieuwe verlangens. Om deze reden is het dan ook zo belangrijk om jezelf regelmatig de volgende vraag te stellen: ‘Waar word ik nou echt gelukkig van?’ Bij mij is dat zowel van mijn passie voor veiligheid, als voor gezondheid. Dit heeft geresulteerd in het behalen van mijn diploma tot leefstijlcoach en de oprichting van Solluna Leefstijlcoaching. Ik ben een jonge ondernemende en ambitieuze vrouw met een passie voor leefstijl. Vanuit deze passie ben ik Solluna Leefstijlcoaching gestart. Solluna staat voor de zon (sol) en de maan (luna), samen staan ze symbool voor balans. Het creëren van balans in leefstijl zorgt voor zowel fysieke- als mentale gezondheidsvoordelen. Als leefstijlcoach kijk ik graag samen naar wat werkt voor jou en bied ik handvatten zodat je een gezonde balans vindt in leefstijl.

Angela Koolmees

Psycholoog, mindfulness en compassietrainer, secure base leiderschap

Het leven bestaat uit ontelbare keuzes, die worden beinvloed door je verleden, omgeving en overtuigingen. Het bewust maken van deze keuzes in contact met jezelf, zorgt voor meer geluk en tevredenheid. Dit is niet altijd makkelijk en vraagt om stevigheid. In mijn leven tot nu toe heb ik zo bewust mogelijk keuzes gemaakt vanuit de gedachte dat ik goed terug wil kijken op mijn leven en trots kan zijn op de dingen die ik heb gedaan.  Deze levenshouding heeft mij veel gebracht waar ik dankbaar voor ben.

Ruim 20 jaar werkte ik in het bedrijfsleven o.a. als adviseur, trainer, manager en vertrouwenspersoon. Sinds 2008 ligt mijn focus op de psychologische hulpverlening rondom werk-, en levensveranderingen. Dit doe ik in reorganisaties waar ik trainingsprogramma’s maak, medewerkers train, coach en hen bijsta in de onzekerheid van (mogelijk) baanverlies. Maar ik geef ook ondersteuning bij andere levensveranderingen.

Hierbij kun je denken aan relatieproblemen, begeleiding van partners van transgenders, verandering van gezondheid, burn-out en rouwverwerking. Ik ben gespecialiseerd in het werken met symptomen van deze levenstransities, zoals psychosomatische klachten, verwerken van bijvoorbeeld boosheid en verdriet, stress, onzekerheid en zingeving.

Marit van Toledo

Initiatiefneemster Young Spirits, Coaching and More, Hulpverlener Wijkteams POH GGZ`

Ik heb een grote compassie voor mijn medemens vanuit mijn ‘zorghart’. Ik werk al mijn hele leven in de zorg van doktersassistente tot wijkziekenverzorgende naar POH ggz en nu als jeugdprofessional in het wijkteam. Ook heb ik mijn eigen bedrijf Coaching and More. De laatste jaren ben ik mij meer gaan richten op mentale gezondheid. Ook ben ik mij in gaan zetten voor onze jeugd en jongvolwassenen. Samen met de jongeren heb ik de Stichting Young Spirits opgericht. Het bestuur bestaat dan ook uit jongvolwassenen. Met deze stichting proberen we we jongeren en jongvolwassenen bewust te maken van waar hun kracht ligt, hoe ze die op een positieve manier kunnen inzetten en hiervan ook profijt hebben in hun verdere leven. Dit doen we met lessen die niet geleerd worden op school. De pilot in 2021 wees uit dat dit enorm waardevol is gebleken. Het verbinden, delen met elkaar, in deze soms hectische wereld en maatschappij. De verschillende takken van sport binnen de gezondheidszorg en mijn eigen ervaringen in het leven, zorgden voor het ontstaan van ideeën rondom de inhoud van de lessen van de Stichting Young Spirits. Ik werk vanuit mijn hart en wil een inspiratie zijn voor anderen, denk graag out of the box en in mogelijkheden en oplossingen. Via deze link kun je meer lezen over mij en de Stichting Young Spirits.