"In de kern van moeilijkheden schuilen mogelijkheden" aldus Albert Einstein. In mijn visie begint groei, ontwikkeling, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid met zelfkennis. Zelfkennis staat voor inzicht in de eigen identiteit, waarden en overtuigingen, sterke en zwakke kanten interesses, ambities en gedragingen. Zelfkennis en inzichten leiden tot verbindingen persoonlijke vitaliteit en effectieve samenwerking en relaties. Vitaliteit staat voor levenskracht en vertaalt zich in een sterk lichaam, een goed functionerend immuunsysteem, het voelen van emoties, het hebben van lichamelijke en mentale energie en het hebben van een goed inzicht in de eigen toekomst. De mens in balans. Daar waar mensen samenwerken en samenleven spelen dynamieken en patronen die niet zichtbaar zijn maar wel voelbaar. Daar waar mensen vastlopen ligt de sleutel tot groei.
Mijn missie is te bij te dragen aan bewustwording, zelfkennis, persoonlijke groei, vitaliteit, effectieve samenwerking en focus en duurzame inzetbaarheid door; coaching zowel op individueel en team niveau, inspirerende interactieve en preventieve workshops en trainingen. Mindfulnesstrainingen, zowel de mindfulness based stress reductie, cognitieve therapie en speciale programma's voor op de werkvloer.,
In 2017 behaalde ik mijn Bachelor of Health met de specialisatie Begeleidingskunde, een diepere vorm van coaching. Ik leerde hier coachen met behulp van methodieken en technieken uit diverse domeinen waaronder de wetenschappelijk, sociale-, bedrijfs- en geesteswetenschappen, ik heb ervaring in de zorg maar ook praktijkervaring in een grootstedelijke omgeving In 2018 behaalde ik mijn diploma mindfulnesstrainer. Mindfulness is een vorm van individuele en groepstherapie waarmee stress en angst verminderd kunnen worden en er een balans kan worden bereikt in denken, voelen en lichaam. In 2019 heb ik mij gespecialiseerd tot mental coach, dit is een intensieve vorm van individuele en team begeleiding naar bewustwording, bij verandering naar vitaliteit op het gebied van gezondheid, leefstijl en gedrag, vergroten van zelfvertrouwen omgaan met life events, werkdruk en keuzestress. Vanaf begin maart 2019 heb ik de opleiding tot Systemisch coach gevolgd. Systemisch coachen is een impactvolle manier van begeleiding waarbij verborgen belemmeringen en dynamieken zichtbaar worden gemaakt Ik heb geleerd te werken op basis van het systemische gedachtegoed van Bert Hellinger. Systemische begeleiding is mogelijk op individueel, team en organisatie niveau. In 2018 volgde ik nog een aparte training " Intuitief en systemisch coachen met teams" bij het Coachcenter in Den Haag.